Direct contact

0570 - 518 393 Bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week
ZZP Bemiddeling

Wil je graag zelf bepalen welke zorg je levert en op welk moment? Zuster Plus bemiddelt tussen jou en diverse vormen van zorgvragen waaruit jij zelf kiest welke zorg te wilt verlenen.

Wat is het voordeel om te werken als zzp'er?

Als zzp’er bepaal je zelf hoe, wanneer en welke zorg je levert. Je kiest zelf de zorgvormen die het beste bij jou passen en waarin jij jouw passie en kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Omdat je zelf bepaalt hoeveel je werkt, kun je ook zelf bepalen hoe hoog je inkomen is.

Hoe word ik ZZP´er?

Zuster Plus ondersteunt je bij de opstart van je onderneming. Je krijgt van ons een startpakket waarmee op juiste manier kunt starten als ondernemer.

Naast de coaching van je ondernemerschap, houden wij de op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg, maar ook alle relevante zaken die betrekking hebben op je ondernemerschap.

Workshops & netwerk moment

Regelmatig organiseert Zuster Plus een workshop, waarin wij zorggerelateerde thema’s behandelen. Dit is ook een netwerkmoment waarin je de andere zorgverleners van Zuster Plus ontmoet.

Waarin ondersteunt ZusterPlus mij?

Als zzp’er bepaal je zelf hoe, wanneer en welke zorg je levert. Je kiest zelf de zorgvormen die het beste bij jou passen en waarin jij jouw passie en kwaliteiten het beste tot zijn recht komen. Omdat je zelf bepaalt hoeveel je werkt, kun je ook zelf bepalen hoe hoog je inkomen is.

Zuster Plus ondersteunt je bij de opstart van je onderneming. Je krijgt van ons een startpakket waarmee op juiste manier kunt starten als ondernemer. Naast de coaching van je ondernemerschap, houden wij de op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg, maar ook alle relevante zaken die betrekking hebben op je ondernemerschap.