Direct contact

0570 - 518 393 Bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week

onze zorgvormen

+MOMENT

Uw persoonlijke behoefte is het uitgangspunt; of u naar het theater wilt, samen een maaltijd wilt koken of een wandeling wilt maken. Ons doel is om met het +MOMENT de kwaliteit van leven te verhogen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

24 uurszorg

Er kan een moment in uw leven komen dat u voor de beslissing komt te staan opname in een instelling of thuiszorg. Zuster Plus biedt de mogelijkheid om de zorg die u in een verpleeghuis of hospice zou krijgen ook in uw eigen huis te ontvangen.

+ZORG

Wanneer u naast de reguliere zorg, extra professionele zorg wilt inkopen, is dat bij Zuster Plus mogelijk. Onze zorgprofessionels zijn bevoegd en bekwaam voor de verpleegkundige- en verzorgende handelingen. Doordat +zorg wordt ingezet kunnen mantelzorgers ontlast worden, waardoor overbelasting voorkomen kan worden.

Nachtzorg

Nachtzorg van Zuster Plus biedt mantelzorgers de gelegenheid om ’s nachts de verantwoordelijkheid voor hun dierbare over te dragen aan een zorgverlener. Dit kan door slaapdiensten of waakdiensten, naar gelang de situatie vereist. Dankzij de nachtzorg van Zuster Plus kan de mantelzorger met een veilig gevoel gaan slapen en uitgerust aan de volgende dag beginnen.

TARIEVEN

De tarieven worden bepaald door de duur van de zorg en het niveau van professionaliteit dat vereist is. Het is in gevallen mogelijk een beroep te doen op een PGB-budget. Indien gewenst kunnen wij bij de aanvraag ondersteunen.

Om het juiste tarief te bepalen maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat u een persoonlijk en helder advies ontvangt.

PERSOONLIJK VOOR BETERE ZORG